Referenties

De beste ambassadeur voor je bedrijf is een tevreden klant.
Onderstaand vindt u een aantal reacties:

Onvermoeibaar, perfectionistisch, afspraak is afspraak,flexibel, lef, eigen mening, goed humeur en met een zeer gevarieerde collectie
Eva Simon Thomas

“Ik vond de zaak van Geheniau een ontdekking! Prachtige stoffen, en mooie woonaccessoires die net even wat aparter zijn dan bij andere woonwinkels. Ik werd op een heel prettige en sympathieke manier geadviseerd.”
Letty Koopman, Amsterdam.

Wij hebben al meerdere keren jullie adviezen ingewonnen met betrekking tot de stoffering van diverse kamers in ons huis. Telkens tot grote tevredenheid. De kleuren en de kwaliteit van de door jullie geleverde stoffen voor de gordijnen en de sprei zijn voltreffers. Bovendien waren wij telkens zeer tevreden over jullie service en nazorg.
De heer en mevrouw D.

Bij de verbouwing en inrichting van ons nieuwe huis bleek G&G voor ons een schot in de roos niet alleen vanwege hun prachtige en veelzijdige collectie stoffen en originele woonaccessoires maar ook door de persoonlijke benadering van Annemarieke en Karen. Beide zussen nemen de tijd voor je, denken met je mee zonder je iets op te dringen en blijven totdat het laatste rolgordijntje hangt betrokken. Zelfs nu, 7 jaar na de verbouwing, komen ze bij een kapot koordje (kinderen in huis!) meteen langs om het te repareren. G&G staat voor kwaliteit, alles wordt mooi gemaakt en afgewerkt en ze werken met prettige en nette partijen die het bij je thuis komen plaatsen. Ons huis voelt als een warme deken mede dankzij G&G!
Amsterdam , Fam van Oosten-Coebergh